Pravilnik o privatnosti

Pravilnik o privatnosti

SunLife charter (Sunčani život d.o.o.) razumije i poštuje Vašu potrebu za sigurnim čuvanjem / pohranjivanjem povjerljivih, osobnih podataka. Stoga smo napravili ovaj Pravilnik o privatnosti kako bismo Vam pomogli u razumijevanju na koji će se način prikupljati i obrađivati osobni podaci koje pošaljete na internetsku stranicu SunLife charter-a (Sunčani život d.o.o.) www.sunlife.hr te na koji način ćemo se odnositi prema njima. Obrađujemo osobne podatke naših klijenata u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća Europe, donešene 27. travnja 2016., o zaštiti fizičkih osoba u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnog kretanja takvih podataka.

Molimo Vas pažljivo pročitajte sljedeće stavke budući da, pri posjeti naše web stranice, pristajete na Pravilnik o privatnosti naše agencije.

1. Koje podatke prikupljamo i zašto?

Prije svega želimo naglasiti da ne prikupljamo niti jedan oblik Vaših osobnih podataka bez da ih sami, dobrovoljno, ne pristanete dati na korištenje putem obrazaca. Prikupljene informacije upotrebljavat će se isključivo za svrhe navedene prlikom akcija prikupljanja, poput odgovaranja na Vaše upite te marketinških programa i poruka kojima obavještavamo posjetitelje o novim sadržajima ili uslugama na našoj internetskoj stranici.

Sve informacije koje nam pružite pažljivo ćemo pohraniti i upravljati njima isključivo na način na koji ste pristali. Nećemo prodavati, iznajmljivati ​​ili razmjenjivati Vaše osobne podatke bilo kojoj drugoj pravnoj ili fizičkoj osobi.

Informacije koje prikupljamo:

Osnovno - ime i prezime, datum i država rođenja, broj osobne iskaznice / putovnice, državljanstvo
Kontakt - kućna adresa, adresa e-pošte, broj mobitela
Razno - vrsta i broj osobne iskaznice, datum i luka ukrcaja, broj skiperske i VHF dozvole, broj kreditne kartice, sigurnosni kod kreditne kartice.

2. Prikupljanje podataka

Prilikom posjete našoj internetskoj stranici naš internetski poslužitelj automatski prikuplja podatke o Vašoj IP adresi računala, vrsti preglednika, vremenu pristupa, adresi e-pošte te informacije o tome što ste točno gledali na našoj stranici. Ti su podaci dio statistike kojom analiziramo Vaše korištenje naših internetskih stranica kako bismo mogli poboljšati Vaše korisničko iskustvo. 

3. Google Analytics

Na svojoj internetskoj stranici koristimo Google Analytics alate za analizu korištenja iste. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i informacije o ponašanju posjetitelja u anonimnom obliku. Informacije koje generira kolačić o Vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) šalju se Googleu. Te se informacije zatim koriste za procjenu korištenja internetske stranice posjetitelja i za sastavljanje statističkih izvješća o aktivnostima prilikom posjete.

Googleova pravila o privatnosti dostupna su na adresi: http://www.google.com/privacypolicy.html

4. Kolačići

Prikupljene informacije također se koriste za individualiziranje Vašeg odmora u Hrvatskoj usklađivanjem Vaših osobnih potreba i zahtjeva. Konkretno, pri postavljanju upita, a potom i kreiranja rezervacije, od Vas će se tražiti da unesete podatke za kontakt kao što su Vaše ime, e-mail adresa, poštanska adresa ili telefonski broj.

Kolačić je mali dio podataka poslan putem mrežne stranice i pohranjen u korisnikovom internetskom pretražitelju dok korisnik pregledava stranicu. Datoteka kolačića pohranjena je u Vašem pregledniku i ona dopušta da Vas naš web ili treća strana prepoznaju i samim time olakšaju sljedeći posjet istoj stranici naglašavajući ono što je prepoznato kao Vaš najveći interes, čineći uslugu iznimno korisnom. Kolačić nije program i ne može sadržavati viruse u sebi.

Više o kolačićima i popratnim pitanjima možete saznati na:

Sve o kolačićima: http://www.allaboutcookies.org/
Inicijativa za mrežno oglašavanje:
http://www.networkadvertising.org/

5. Koliko dugo zadržavamo prikupljene podatke?

Podatke koje prikupimo od Vas čuvamo 10 godina.

Sve zahtjeve vezane za pristup, ispravak, brisanje podataka o Vama, ili ograničenje korištenja istih, možete nam uputiti na info@sunlife.hr.

6. Kako štitimo Vaše podatke?

Prikupljene informacije ne čuvaju se u kodiranom formatu, ali zaštićene su od neovlaštenog korištenja. Koristimo vatrozid kako bismo blokirali neovlaštene uređaje od pristupanja našem sustavu i time štitimo Vaše osobne podatke.

7. Promjene našeg Pravilnika o privatnosti

Ako odlučimo promijeniti naš Pravilnik o privatnosti sve promjene će biti objavljene na ovoj stranici.

8. Kontaktirajte nas

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilnikom, kontaktirajte nas na:

e-mail: info@sunlife.hr

Vaša pitanja ili komentari bit će obrađeni profesionalno i povjerljivo što je brže moguće.