Tina Gazin

Vlasnica, glavna direktorica

Tip:
Kabine:
Start:
End:
Vrsta ponude:
Usluga:
Model:
Cijena:
Godina:

Iako sam po zanimanju ekonomist, ne mogu reći da sam s brojevima na „ti“. Ono što me doista pokreće je moja kreativnost i želja da uvijek pridonosim; da na neki način onim čime se bavim ostavim trag na ljudskom srcu.

Više od 18 godina bavljenja ovim poslom dalo mi je priliku i zadovoljstvo, svake sezone i godine iznova planirati, stvarati i biti dio sreće kojom ljudi - obitelji, prijatelji i grupe kojima pomažemo organizirati ljetne praznike - zrače kada su na odmoru.

 

Moja glavna misao vodilja u ovom poslu je da naši gosti budu zadovoljni, opušteni, zbrinuti i sigurni. Izreka “zadovoljstvo je moje” doista najbolje opisuje osjećaj u meni nakon što vidim sreću na licima naših gostiju i kada shvatim da ne postoji drugo mjesto na kojem bi radije bili u tom trenutku. Volim obratiti pozornost na one naoko nevažne, male detalje koje zapravo čine veliku razliku.

 

Rezervirajte brod s nama i osjetit ćete te detalje. Od personaliziranih poruka i darova, preko odnosa s gostima, dodatnih usluga, do ukrasa broda; stalno napredujemo i dajemo sve od sebe kako biste se vi osjećali kao kod kuće. :) To je priča iza našeg mota: "osjetite razliku".

 

Samim time, koliko god su nam važni naši gosti, vrlo je bitno i to kako se naši zaposlenici osjećaju. Način na koji njihovi osmjesi izazivaju vaše osmjehe. Njihovo zadovoljstvo i sreća temelj je na kojem se gradi ova tvrtka. SUNLIFE charter je obiteljski posao koji čini bitan dio naših života. Međutim, glavni fokus u mom životu su moj suprug i djeca Viktor i Leona, koji su moja najveća radost.

 

Još jedna stvar koja mi pruža veliko zadovoljstvo je Instagram profil o zdravoj kuhinji gdje dijelim svoje recepte s prijateljima i pratiteljima. Mogu vam i otkriti par trikova kada nas posjetite. :)

Osjetite razliku i stvorite svoje uspomene s nama!

Pošaljite poruku