Igor Gazin

Vlasnik, izvršni direktor

Tip:
Kabine:
Start:
End:
Vrsta ponude:
Usluga:
Model:
Cijena:
Godina:

Ciao! Moje ime je Igor Gazin i vlasnik sam SunLife-a. Još kao dječak često sam dolazio u marinu s ocem gdje smo izgradili i održavali naš mali obiteljski brod. Tako je nastala moja dugogodišnja zaljubljenost u more i brodove i svako ljeto od tada provodim na raznim brodovima.

 

Ta me zaljubljenost uvijek gurala naprijed i praktički natjerala da stvorim vlastitu kompaniju i barem jednom u životu iskoristim ljubav za ekonomsku dobit. SunLife Charter tako je osnovan 2001. godine sa samo dvije jedrilice. Od tada kao i danas uvijek pokušavam dati cijelog sebe kako bih izgradio i održao SunLife charter kao tvrtku koja nudi izvrsnu uslugu, održavane brodove, zadovoljne i lojalne goste.

 

Moja glavna želja bila je i ostala diferencirati se od ostalih charter tvrtki trajnim održavanjem kvalitete naših usluga. Moj osobni cilj nikada nije bio postati velika kompanija koja bi podlegla uvijek prisutnoj i primamljivoj mogućnosti brzog širenja, već ostati mala obiteljska tvrtka. Biti uključen u svaki segment poslovanja i time održati kvalitetu, unutarorganizacijske odnose i individualni pristup našim gostima je ono što općenito čini moj dan i posao uspješnim i zadovoljavajućim.

 

Dobra organizacija, vodstvo i dobar timski rad rezultirali su uspješnim poslovanjem SunLife-a već skoro 20 godina. Pokretanje ove tvrtke sa suprugom Tinom velika je životna i poslovna prednost jer smo stekli izvrsnu simbiozu, kako u privatnim tako i u poslovnim aspektima našeg života. Taj osjećaj ostvarenja godišnjih ciljeva ne bih mijenjao za ništa na svijetu. A godina i sezona uvijek iznova počinju!  

 

Dobrodošli u našu obitelj, dopustite da vam naša SunLife klapa pruži najtopliju dobrodošlicu!

Pošaljite poruku