Dragana Buzdovačić

Voditelj poslovnice

Tip:
Kabine:
Start:
End:
Vrsta ponude:
Usluga:
Model:
Cijena:
Godina:

Bok! Moje ime je Dragana i moj glavni zadatak je voditi brigu o poslu i pobrinuti se da su svi sretni i zadovoljni! Iako sam po struci profesorica hrvatskog i njemačkog, život me katapultirao u nautički turizam i nemam se što buniti, volim svoj posao!

 

Pridružila sam se ovoj obitelji 2006. godine i nešto što je trebalo biti samo sezonski posao pretvorilo se u dugogodišnji profesionalni i privatni odnos. Počela sam kao voditeljica rezervacija i tijekom godina naučila sam korak po korak sve o ovom poslu i danas sam zadužena za cjelokupnu organizaciju našeg poslovanja.

 

Iakouvijek imam puno organizacijskog posla, još uvijek radim i na rezervacijama jer volim imati sve pod svojom kontrolom i biti uključena u sve procese. Moje kolege to zovu OKP, odnosno opsesivno-kompulzivni poremećaj, ali ja to zovem profesionalizam. :)

 

U svakom slučaju, kada stignete na svoje odredište - naš ured - naići ćete na moju toplu dobrodošlicu. Tečno govorim engleski, njemački, talijanski i osnovni ruski i francuski. Vama koji znate hrvatski to ne znači puno, znam. Volim svoj posao jer je vrlo zanimljiv i izazovan. Uvijek mi nudi mogućnost da naučim nešto novo, upoznam nove ljude i puno putujem.

 

Jedva čekam upoznati i vas, dobrodošli!

Pošaljite poruku