Dragan Perić

Voditelj baze

Tip:
Kabine:
Start:
End:
Vrsta ponude:
Usluga:
Model:
Cijena:
Godina:

Alo ekipa! Ime mi je Dragan, ali prijatelji me zovu John. Više ni ne znam zašto. :) Zaposlio sam se u Sunlifeu 2011. godine i od tada svake sezone dajem sve od sebe zajedno sa svojim kolegama kako bismo naše goste učinili sretnim i zadovoljnim uslugom koju pružamo.

 

Iako sam otac prekrasne djevojčice, kao upravitelj baze u SunLife-u očinsku ulogu prakticiram i sa svojim kolegama. Oni se ugledaju u mene i dolaze mi po savjet, ali ja im dajem poslove kako ne bi previše razmišljali. :)

 

Ovaj posao sa sobom nosi puno posla i odgovornosti. Organizacija usluga i radova, održavanje naših brodova, kao i nabava većine alata i materijala moj je glavni posao kao voditelja baze. Uz to i kombiniranje i organiziranje rada mojih kolega i vanjskih suradnika, moj posao je i pružanje potpune logistike i podrške našim gostima dok su na moru kako bih na najmanju moguću mjeru sveo i riješio probleme koji se mogu pojaviti.

 

Kada nisam na poslu ili sa svojim curama kod kuće, uživam igrati i gledati nogomet. Ta me misao vodi do najvećeg nogometnog kluba u Hrvatskoj za koji navijam i koji volim gledati kada igra kod kuće, HNK Hajduk. Savjet za vas: dođite k meni sa „Hajduk živi vječno“, i barba John će vas za vrijeme vašeg boravka na našem brodu uzeti pod svoje okrilje. :)

Pošaljite poruku