Dario Jerković

Uredski radnik

Tip:
Kabine:
Start:
End:
Vrsta ponude:
Usluga:
Model:
Cijena:
Godina:

Ej! Moje ime je Dario i, iako imam iskustvo rada u turizmu općenito, nautički dio je definitivno nešto u čemu sam se pronašao. Rad u blizini mora, čak i unutar ureda, nešto je o čemu svi sanjaju, pa se smatram sretnim što sam dio SunLife-a.  

 

Budući da je moj primarni posao rad u rezervacijama, odgovaranje na vaše e-mailove i priprema svega za subotu, u ovom poslu mi nije dosadno. Kaotično kako zna biti većinu subota, često izlazim iz ureda i obavljam razne poslove pomažući našim gostima da po marini, kao i mojim kolegama ako im je potrebna dodatna pomoć.  

 

Uvijek spreman na šalu, pokušat ću vaš posjet našem uredu učiniti što ugodnijim i kraćim. Zavoljet ćete me sigurno jer moj će biti onaj anđeoski glas koji vam govori da dođete u ured, uzmete svoje papire i krenete na check-in. :) Siguran sam da ćete uz nas uživati ​​u svom tjednu jedrenja, jer mi zaista uživamo raditi zajedno i kroz to pokušavamo i vas zaraziti svojim entuzijazmom čak i u najzahtjevnijim i vrućim situacijama za vrijeme prometnih subota.

 

Dobro došli u SunLife gdje ćete dobiti mnoštvo osmijeha i iskustvo koje ćete pamtiti cijelog života! :)

Pošaljite poruku