Poslovni događaji

Hrvatski Jadran je idealno mjesto za impresioniranje vaših klijenata ili nagrađivanje vašeg osoblja. SUNLIFE vam može pružiti prvoklasnu uslugu, prilagođavajući odmor tako da odgovara potrebama vaše tvrtke.

Imamo niz prijedloga za aktivan odmor. Za naše klijente možemo stvoriti nezaboravan izlet koristeći naše ideje i njihovu maštu. Sam hrvatski Jadran nudi savršen ambijent za odmor života. S više od tisuću otoka, preko 2600 sunčanih sati godišnje, ugodnom mediteranskom klimom, prekrasnim mirisom lavande i borova, dalmatinska obala ima sve.

More je bogato raznovrsnom ribom, a domaća kuhinja ih u potpunosti koristi. Domaćini su ljubazni i gostoljubivi. Cilj naše tvrtke nije samo iznajmljivanje plovila. Našim gostima želimo ponuditi nešto više: Hrvatski Jadran je idealno mjesto za impresioniranje vaših klijenata ili nagradu osoblja.

SUNLIFE CHARTER može pružiti prvoklasnu uslugu, krojenje odmora kako bi odgovarao potrebama tvrtke uz kompletan itinerar aktivnosti koje se svakodnevno provode, kao i detaljan program večernjeg opuštanja i zabave na obali. Svako putovanje organiziramo pojedinačno i možemo ponuditi savjete i smjernice o tome što bi bilo najprikladnije za određenu organizaciju. Iskusni smo u organiziranju TEAM BUILDINGS i REGATTAS-a, a time i vašem partneru za korporativne događaje.


Team building

Team building je posebna kombinacija programa s ciljem podizanja produktivnosti tvrtke kroz zadovoljan, otvoreniji i dobro obučeni kadar. Uključuje različite konkurentne aktivnosti kako bi se motiviralo osoblje i izašlo i razvilo njihova konkurentska strana. Ali jedini način za pobjedu je suradnja unutar grupe, brzo i sigurno!

Sudionici uče kako upravljati timom, razmišljati kao tim, donositi odluke i brzo reagirati kao odgovor na događaje. Sve te vještine jednako su važne kao i čitanje kompasa kada se uči jedriti. Kada plovite, svatko mora koordinirati svoje akcije kako bi uspio - baš kao i u svakom poslu.

Za vrijeme plovidbe nije dovoljno da je kapetan dobro obučen. Potrebna mu je pomoć od navigatora, lukovca i drugih članova posade kako bi obrezali strelicu ili glavno jedro. Drugi moraju planirati logistiku putovanja. Samo ako svi udruže svoje znanje i vještine, ishod će biti uspješan.

Zatvoreni prostor broda i stalna potreba za zajedničkim životom i suradnjom također će prisiliti pojedince da se prilagode i razumiju. Za vrijeme plovidbe, posada mora pronaći način da živi i radi ravnopravno i ugodno.

Ukratko, team building će:

razviti timski duh unutar radnog okruženja
proizvesti višu razinu komunikacije i interakcije među zaposlenicima
učinak uspješnije asimilacije novih zaposlenika unutar postojećeg tima
izgraditi povjerenje i inicijativu osoblja
Oslobodite se stresa tjelesnom vježbom i naporom
omogućiti osoblju da uživa zajedno u zabavnom, rekreativnom okruženju
stvoriti među zaposlenicima osjećaj pripadnosti grupi i odanost tvrtki
U samo tjedan dana jedriličari će steći ogromnu količinu znanja i imati nezaboravno iskustvo sa životnim rezultatima. Bit će to snažan test njihove mentalne i tjelesne izdržljivosti, upropaštavajući se protiv moći mora i vjetrova - budući izazovi s kojima će se susresti izgledat će kao šetnja u parku.

A za neke će to biti početak ljubavne veze s jedrenjem.

Ovisno o potrebama klijenata moguće je unajmiti samo nekoliko brodova ili cijelu flotu. SUNLIFE nudi podršku u organiziranju profesionalnih utrka i neprofesionalnih kupova. U slučaju posebnih želja klijenti mogu organizirati kompletnu utrku, uključujući potrebne dozvole, suce ili službenu najavu rezultata.


Regate

Ruta regate

1. dan - Split
Posade se prijavljuju i prijavljuju, na večer dobrodošlice uz večeru i glazbu

2. dan: Palmižana – otok Hvar
Večera u Palmižani, u jutarnjem susretu skipera

3. dan - Otok Korčula
Domjenak dobrodošlice u Korčuli s poznatim djevojkama accapela pjevanjem pod nazivom "klapa"

4. dan - Otok Sćedro
U večernjim satima trkaći čamac i organizirana večera

5. dan - Otok Vis
Zabava dobrodošlice uz glazbu i domaće grickalice i folklor

6. dan - Milna, Otok Brač
Zabava dobrodošlice s lokalnim zavojem

7. dan – Split
Nagradna zabava uz večeru i živu glazbu


Poslovni događaji Poslovni događaji Poslovni događaji Poslovni događaji Poslovni događaji Poslovni događaji Poslovni događaji Poslovni događaji Poslovni događaji Poslovni događaji
Pošaljite poruku