Brod bez posade

Ako ste iskusni moreplovac i želite sami otkriti našu obalu i otoke, onda je to idealna opcija za vas. Kontaktirajte nas za više detalja.

SUN LIFE charter nudi mogućnost unajmljivanja većine jedrilica, katamarana i manjih motornih jahti iz svoje flote bez posade. Ako želite potpuno u potpunoj privatnosti i samostalno istraživati našu obalu i otoke, onda je najam broda bez posade idealno rješenje za Vas.

Detaljnije informacije o najmu broda bez posade

Tko bi se trebao odlučiti za ovakav odmor?

Najam broda bez posade najviše odgovara iskusnijoj grupi nautičara ili grupi u kojoj je barem jedan član posade iskusan u jedrenju. To može biti grupa prijatelja, obitelj ili čak dvije obitelji.

Zašto unajmiti brod bez posade kod Sun Life chartera?

Naša flota, koja je smještena u ACI marini Split, sastoji se od probranih brodova najprestižnijih nautičkih marki - Beneteau, Bavaria, Elan, Nautitech, Sun Odyssey, Lagoon... i drugih jahti koje su ili u našem vlasništvu ili kod nas u menadžmentu. To znači da je charter agencija kod koje bukirate brod odgovorna za upravljanje i održavanje svih brodova u ponudi, te je fleksibilna prilikom dogovaranja Vaših eventualnih potreba i želja. Mi također imamo svoju službu na moru za slučajeve nekih kvarova ili nužde - imamo brze brodove i mehaničare kako bi osigurali da se osjećate sigurno i opušteno tijekom vašeg godišnjeg odmora.

Iskoristite naše lokalno znanje kako biste jedrili s pouzdanjem

Pripremit ćemo za Vas rute s detaljnim informacijama o tome gdje se možete usidriti, s preporukama dobrih restorana te odeređenih aktivnosti koje možete poduzeti na odgovarajućim mjestima.

Koje dozvole moram imati za unajmiti brod bez posade?

Klijent / skiper mora imati dozvolu za upravljanje brodom te VHF dozvolu.

Koje jahte se mogu unajmiti bez posade?

Sve osim najvećih katamarana.


Pošaljite poruku