Marine u Hrvatskoj

Vrsta plovila:
Kabine:
Start:
End:
Vrsta ponude:
Usluga:
Model:
Cijena:
Godina:

Hrvatska ima 50 marina, okupljenih u okviru Grupe Marin Marinas, s kapacitetom od preko 13.200 morskih vezova i 4.500 suhih vezova. Marine konstantno rade na nadogradnji i obogaćivanju svojih usluga te prilagodbi suvremenim potrebama i željama nautičkih gostiju.

Mnoge luke nautičkog turizma dodatno su obogatile svoje usluge: od vrhunske tradicionalne kuhinje, vode i struje, zdravstvenih ambulanti, usluga charter tvrtke, do korištenja apartmana, te elektroničkog nadzora i sigurnosnih službi za zaštitu imovine i opreme gostiju. Jadranski hrvatski međunarodni klub, poznatiji među nautičarima kao ACI klub, vodeća je tvrtka nautičkog turizma u Hrvatskoj.

Naši napori na usklađivanju razvoja nautičkog turizma u Hrvatskoj s potrebom zaštite okoliša nagrađeni su brojnim Plavim zastavama koje su dodijeljene našim marinama. Ovo prestižno međunarodno priznanje koje dodjeljuje Europska zaklada za odgoj i obrazovanje za okoliš simbolizira očuvan, siguran i ugodan okoliš, koji prati iznimna turistička promocija.