Posezona sa SunLife charterom

Pad cijena ponekad je čak i manje važan za donošenje odluke o dolasku u posezoni. Okidači za donošenje odluke o dolasku su najčešće manje gužve u zračnim lukama, autocestama i turističkim središtima i manje brodova na moru. Smanjena vrućina, more i dalje dovoljno toplo za uživanje i dodatni novac u džepu garantira sjajan provod u Hrvatskoj!

  • 28.08.2019.
  • Hrvatska, Split, Posezona, Nautika, Jedrenje

 

Svemu jednom dođe kraj. Izblijedi, istroši se, propadne, smanji se, umre…shvaćate poantu. Ista stvar se događa s našim najdražim ljetom, najomiljenijim godišnjim dobom, barem u Hrvatskoj. Svake godine iščekujemo njegov rođenje i početak ljetnih radosti koji dolaze zajedno s njim. Sunce, more, jedrenje, prijatelji, zabave…ljeto.

Tuga koja neizbježno dolazi približavanjem kraja ljetne sezone nešto je na što se nikada ne  možete naviknuti. To je događaj koji život mijenja, a koji se događa svake godine i koji vas udari u jetru kao Miočić Cormierovu. Hrvatska zvijer, prvak…iiii natrag na temu. Zato imamo posezonu.

Termin posezona srećom uspješno mijenja naziv za razdoblje nakon sezone koje baca u depresiju u perspektivno razdoblje uživanja u malim stvarima koje vas ponekad nerviraju tijekom glavne sezone. Koliko god nekada volimo šušur i kaos koje donosi vrhunac ljeta, na kraju se umorimo od svega i čeznemo za malo mira i tišine. Mnogi turisti ne žele da ih dočeka jednaka količina kaosa i ljudi koje imaju u svakodnevnom životu. Posezonsko razdoblje dobro dođe da se sve to zaobiđe. Pad cijena ponekad je čak i manje važan za donošenje odluke o dolasku u posezoni. Okidači za donošenje odluke o dolasku su najčešće manje gužve u zračnim lukama, autocestama i turističkim središtima i manje brodova na moru. Smanjena vrućina, more i dalje dovoljno toplo za uživanje i dodatni novac u džepu garantira sjajan provod u Hrvatskoj!

Obećavamo da će svi naši ljepotani s jedrima ostati na istom mjestu i nakon završetka glavne sezone. Trebate nas samo kontaktirati i započeti planirati svoj rujan u Hrvatskoj. Ili listopad.

 

Dario Jerković