Guleti

Guleti su vrlo popularni u Hrvatskoj Postoji li bolji način za otkrivanje prekrasne Hrvatske nego na brodu divnog guleta!

  • 12.12.2018.
  • Flota, Jedrenje

Guleti su izvorno bili drveni ribarski brodovi koji su se koristili u južnoj Turskoj.

Guleti obično nude velike prostore palubnog prostora koji su savršeni za odmaranje ili sunčanje, velike salone i blagovaonice te nekoliko kabina s pojedinačnim kupaonicama. Većina brodova ima klima-uređaj u kabinama i sve igračke za vodu koje želite kako bi Vam boravak učinili što ugodnijim i zabavnijim.

Broj putnika na brodu ovisi o veličini i dizajnu broda. Svi guleti nude svojim gostima odvojeni smještaj, usluge i zabavu. Posada ima svoje prostorije i pružit će Vam onoliko privatnosti i usluga koliko želite.

Sustav se uglavnom isključuje kada se posada povuče u svoje kabine radi smanjenja buke, osobito u lukama. Dubrovnik, Split i Šibenik vrlo su popularne polazne točke za vaše krstarenje guletom.

Dubrovnik je definitivno mjesto za vidjeti! Vrijedi ga posjetiti barem na dan ili dva. Odatle imate obilje izbora - posjetite otok Mljet, na Korčuli i Hvaru, a možda i završite u Splitu. Ako krenete u Split, možete uživati ​​u velikom krstarenju kako biste otkrili prelijepe gradiće koji se nalaze na prekrasnim otocima u blizini, kao što su Brač, Hvar, Korčula i Vis; a koji su sami po sebi fantastične destinacije. Imate odlične mogućnosti za iskusiti noćni život - svake večeri možete biti u drugom gradu sa svojom jedinstvenom poviješću i atrakcijama te pod zvijezdama uživati u najboljim koktelima.