Biograd Boat Show & Expo

U posljednjih dvadeset godina Biograd Boat Show prerastao je u svojevrsni glavni kongres hrvatske nautičke industrije i turizma.

  • 14.10.2019.
  • Hrvatska, Biograd, Boat Show, Croatia Charter Expo, Yachting, Nautika, Jedrenje

 

Biogradski Boat Show je još od svojih početaka prije 21 godinu bio okupljalište svih segmenata nautičke industrije i turizma. Predstavnici marina, čartera, brodograditelja, zajedno s nautičarima, proizvođačima morske i nautičke opreme, ljubiteljima ronjenja i avanturističkog turizma susreću se na nekoliko dana kako bi razgovarali o starim i novim načinima suradnje kako bi zadovoljili sve veću potražnju u svijetu charter turizma. Posljedično, u posljednjih dvadeset godina Biograd Boat Show (BBS) prerastao je u svojevrsni glavni kongres hrvatske nautičke industrije i turizma. Zbog blizine i prometne povezanosti Biograda, BBS je posebno privlačan međunarodnim posjetiteljima.

Tijekom sajma održavaju se brojna društvena događanja na raznim lokacijama unutar prekrasnog okruženja Marine Kornati, a prate ih bendovi, DJ i vatromet koji pokreću večernji program nakon dugog dana u marini.

Konstantno se usavršavajući, organizator BBS-a, Ilirija d.d., s 30 vodećih charter agencija u Hrvatskoj pokrenuo je još jedan događaj koji će ugostiti stručnjake charter industrije i razgovarati o izazovima charter poslovanja u Hrvatskoj. Ovu ideju oduševljeno su pozdravili Grad Biograd, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora koji su pružili velikodušna sponzorstva i logističku podršku.

Kao jedan od vodećih charter agencija u Hrvatskoj, SunLife Charter će sudjelovati u događaju od 17. do 18. listopada. Možete nas pronaći na našem štandu u dvorani D spremne za razgovor o našoj agenciji i brodovima koji će u 2020. godini usrećiti nove goste kao što smo to i činili prethodnih 19 godina.

Dario Jerković