Poslovna druženja

Poslovna druženja Poslovna druženja Poslovna druženja

Jedrenje postaje sve popularnije kao sredstvo zabavljanja osoblja, klijenata i poslovnih partnera. Hrvatski otoci i obala su idealno mjesto ako želite impresionirati Vaše klijente ili nagraditi Vaše osoblje. SUN LIFE charter Vam može pružiti prvoklasnu uslugu organizirajući odmor prilagođen potrebama Vaše tvrtke. Pružit ćemo Vam potpuni plan aktivnosti izrađen do detalja za svaki dan, uključujući večernje programe za relaksaciju i zabavu na obali.

U našoj ponudi imamo različite tipove i veličine brodova s uslugom posade broda (skiper, kuhar, hostesa). Imamo dogovor s vrhunskim restoranima na otocima i diljem obale. Možemo organizirati i brze gumenjake s opremom za skijanje na vodi, ronjenje, te ostalu opremu za razne sportove na vodi. Također Vam možemo pružiti informacije ili pomoći pri sudjelovanju u regatama po Dalmaciji.

Želimo naglasiti da svako druženje organiziramo individualno i te Vas savjetujemo o tome što bi bilo najprikladnije s obzirom na Vaše potrebe i želje. Zajedno s Vama organizirat ćemo druženje uzimajući u obzir budžet kojim raspolažete i zahtjeve koje imate.

Bilo da se radi o malom, intimnom druženju manjeg broja zaposlenika ili velikih okupljanja s 50+ zaposlenika, možemo prilagoditi sve aktivnosti kako bi udovoljili Vašim željama.Kontakt

  +385 21 398 496
  +385 91 3456 783
  +385 21 398 496
  info@sunlife.hr

dragana

Adresa

SunLife Charter Ltd.
Uvala Baluni 9
21000 Split
Hrvatska

Yacht Supply

Sunlife_Yacht Supply
Partner login
Booking Manager Golden Partner