Team Building

Team Building Team Building Team Building Team Building Team Building

Jahte se sve više unajmljuje u svrhu team buildinga. Tvrtke ulažući u team building ulažu zapravo u vrijednost svojih zaposlenika i u njihovu bolju međusobno komunikaciju i suradnju.

Team Building je skup edukativno-rekreativnih aktivnosti čija je svrha stvaranje pouzdanog i efikasnog tima. Koncepcija programa Team Buildinga podrazumijeva snalaženje u novom okruženju, daleko od radnog mjesta i sigurnosti civilizacije. Konkretnije, radi se o nizu zabavnih, strateških igara, koje tim zaposlenih treba riješiti. Članovi se trebaju snaći u novoj situaciji i zajedno pronaći i riješeti probleme. Radi opuštenije atmosfere, najčešće se ove igre organiziraju u prirodi, ali neke od njih se mogu održati i u urbanoj sredini, pa i u zatvorenom prostoru. Naravno, Team Building nije tek igranje bilo kakvih igara u prirodi. Team Building je vrlo složen, kao što je i prepoznavanje osobnih vrijednosti i težnji svakog zaposlenika. Znanje, osjećaj i spremnost na ovakve akcije rukovodećeg kadra, ovdje su od presudnog značaja.

Svrha Team Buildinga je razvoj poželjnih karakteristika pojedinca ili tima, smanjivanje nakupljenog stresa, poboljšanje komunikacije među zaposlenicima, upravljanje konfliktnim situacijama, jačanje timskog duha i samopouzdanja, preuzimanje rizika i odgovornosti, planiranje i upravljanje promjenama, donošenje odluka, kreativno rješavanje problema. Sve ove vještine su jednako važne kao i znati čitati kompas tijekom jedrenja. Kad ste na jedrenju svatko mora sudjelovati i uskladiti svoje postupke kako bi uspjeli - bas kao što je slučaj i u poslovnom svijetu. Na jedrenjeu nije dovoljno da je kapetan iskusan. Potrebna mu je pomoć svih članova posade. Ostali članovi sudjeluje u planiranju puta. Jedino ako se svi angažiraju i primijene svoje vještine ishod će biti uspješan. Ograničeni prostor i stalna potreba za sušivotom i suradnjom na brodu će prisilite individualce da se prilagode i međusobno razumiju.  Nakon jednodnevnog ili dvodnevnog Team Buildinga, zaposlenici će bolje komunicirati i surađivati, nestat će antagonizmi između odjeljenja i zaposleni će pomagati jedni drugima pri pronalaženju rješenja, odnosno djelovat će kao dobro povezan i koordiniran tim. Dakle, osnovno što firma koja primjenjuje Team Buidling dobiva je kvaliteta najvrijednijeg kapitala svakog poduzeća - ljudskog kapitala.Kontakt

  +385 21 398 496
  +385 91 3456 783
  +385 21 398 496
  info@sunlife.hr

dragana

Adresa

SunLife Charter Ltd.
Uvala Baluni 9
21000 Split
Hrvatska

Yacht Supply

Sunlife_Yacht Supply
Partner login
Booking Manager Golden Partner